- Jednostki samorządowe
- Jednostki organizacyjne
- Nyski Dom Kultury (archiwum...
- Przetargi
Zapytanie ofertowe - gastronomia (wygasły...)
DPI 072.6/2015 8.07.2015r.
ZAPYTANIE OFERTOWE Dotyczące obsługi gastronomicznej oraz sprzedaży napojów w tym alkoholowych w trakcie „LETNIEGO FETIWALU NDK”
- Organizator:
Nyski Dom Kultury im. Wandy Pawlik,
ul. Wałowa 7, 48-300 Nysa
tel. (77) 433-33-37, fax (77) 433-44-75
- Przedmiot zapytania:
Wykonawca wybrany na podstawie najkorzystniejszej oferty zobowiązany będzie do zapewnienia obsługi gastronomicznej imprezy pod nazwą „LETNI FESTIWAL NDK” w Nysie przed Fortem Wodnym przy ul. Powstańców Śląskichw terminie 7-9 sierpnia 2015r., w godzinach 17.00- 00.00 W ramach obsługi gastronomicznej oferent zobowiązuje się zorganizować
a) co najmniej jedno stoisko gastronomiczne o zróżnicowanym asortymencie m.in.:
- potrawy z grilla (kiełbaski, szaszłyki, steki itp.),
- hot-dogi, hamburgery, zapiekanki,
- napoje bezalkoholowe (woda gaz./nie gaz., soki wieloowocowe, inne napoje) w plastikowych butelkach oraz puszkach,
- napoje alkoholowe do 4,5%, oraz piwo w kubkach plastikowych,
- gofry, lody, wata cukrowa, popcorn, kukurydza itp..
b) ilość miejsc siedzących z zadaszeniem dla minimum 10 osób.
- Warunki udziału Oferenta w postępowaniu: O obsługę gastronomiczną imprezy mogą się ubiegać Oferenci, którzy:
- Złożą ofertę zgodną z zakresem zapytania oraz terminem jego złożenia. - Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności, oraz wiedzę i doświadczenie w tego typu usługach, dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. 4. Kryteria oceniania ofert:
- Cena jaką oferuje wykonawca- 80% - Proponowany asortyment oraz ogólna estetyka stoisk- 10% - Ilość wykonanych usług- 10% 5. Opis wyboru oferty: - Kwota łączna brutto, za 3 dni, za obsługę gastronomiczną proponowana przez Oferenta, płatna Organizatorowi. Za każdą dodatkową (trzecią i następne) usługi przedstawione przez Oferenta potwierdzające doświadczenie w prowadzeniu usług objętych przedmiotem zamówienia Oferent otrzyma 2 punkty. Maksymalną ilość punktów otrzyma oferent, który załączy 5 dodatkowych referencji, powyżej dwóch wymaganych.
6. Warunki Organizatora: - Organizator zastrzega sobie prawo do wyboru kilku oferentów obsługi gastronomicznej podczas „LETNIEGO FESTIWALU NDK” - Organizator zastrzega sobie prawo do odstąpienia od wyboru Oferenta bez podania przyczyny. - Oferent zobowiązany będzie do rozstawienia stoisk zgodnie z wytycznymi organizatora.
- Oferent zobowiązany będzie do obsługi punktów gastronomicznych w trakcie trwania imprezy oraz do bieżącego utrzymania czystości w granicach swojego obszaru, a także do zapewnienia odpowiedniej ilości pojemników na odpady przy stoiskach i ich opróżnienie.
- Oferent zobowiązuje się do wydawania posiłków w naczyniach jednorazowych.
- Oferent zobowiązany jest do posiadania sprawnych instalacji i urządzeń elektrycznych. 6. Miejsce i termin składania oferty: Ofertę należy złożyć osobiście lub przesłać na adres:
Nyski Dom Kulktury im. Wandy Pawlik ul. Wałowa 7, 48-300 Nysa sekretariat
nie później niż do godz. 10.00 w dniu 20 lipca 2015 r.
Z dopiskiem na kopercie: "Dotyczy zapytania ofertowego na gastronomię LETNIEGO FESTIWALU NDK"
powrót...
zapytanie_gastronomia.pdf
Opublikowana przez Lidia Galewska dnia 09.07.2015. Wygasa 30.07.2015. Odsłon 1709, Wersja 1